Käyttöohje / Tulostustoiminto

Tulostus

Lomake ladataan PDF-muodossa "Tulosta"-painikkeella. Riippuen selaimesi asetuksista, PDF-dokumentti avautuu suoraan PDF-lukijaan tai tallentuu kansioon "Ladatut tiedostot", josta PDF-dokumentin voi avata.

"Lähetä sähköpostiin"-painike avaa tulostusasetukset ikkunan. Voit syöttää ikkunassa kolme sähköpostiosoitetta, joihin PDF-dokumentti lähetetään "Lähetä"-painikkeella.

Kertaostetun lomakkeen toiminnoissa on "Esikatsele"-painike, jolla lomakkeen voi muodostaa esikatselumuodossa. Esikatselu PDF-dokumentissa on vesileima ja se on käytössä yksittäin tilatuille lomakkeille eikä se kuluta yksittäin tilattua käyttöoikeutta.

Tulostamisen/lähettämisen jälkeen käyttäjältä kysytään, merkitäänkö lomake valmiiksi (ks. kuva alla). Valmiiksi merkitty lomake poistetaan palvelusta automaattisesti 40 päivän kuluttua tallennusajankohdasta. Vaikka lomake on merkitty valmiiksi, sitä on vielä mahdollista muokata ja tallentaa ja siitä voidaan muodostaa uusi PDF-dokumentti 40 päivän ajan. Lomakkeen automaattinen poisto ajoitetaan 40 päivän päähän viimeisimmästä tallennushetkestä.